Birou Avocat Timisoara

Cabinetul de avocatura „Cimpu Maria Cristina” va ofera sprijin in urmatoarele domenii ale dreptuluiDrept Civil, Drept Penal, Drept Comercial, Dreptul Familiei, Dreptul Muncii. Cabinetul nostru de avocatura are o vasta experienta si in alte domenii de drept cum ar fi Dreptul Proprietatii Intelectuale, Contenciosul Administrativ si Fiscal, Insolventa, precum si in domeniul infiintarii asociatiilor si fundatiilor. O vasta pregatire si experienta profesionala cu un onorariu echitabil duc la un avocat bunMai mult …

Cauti un avocat bun?

Atunci nu ezita sa iti rezolvi problema cu noi. Misiunea noastra este sa va acordam consultanta si asistenta juridica in cele mai variate domenii ale dreptului. Un avocat bun se preocupa in a sti, a cunoaste, a asculta, a intelege si a ajuta la rezolvarea problemelor clientilor nostri.

Birou avocat Timisoara “Cimpu Maria Cristina” cu o vasta experienta in servicii juridice este potrivit pentru a-ti apara drepturile in procesul de divort si partaj.

Contact rapid Avocat Timisoara

Cabinet Avocat „Cimpu Maria Cristina”

Adresa: Str. Henri Coanda, Nr.6, Ap.1, Timisoara, jud. Timis
Telefon: 0722.633.545
E-mail: office@avocatcimpu.ro

Programeaza o consultatie

Pentru consultatii, va rugam sa completati formularul online

Despre cabinetul de avocatura Cimpu Maria Cristina

Beneficiind de o temeinica pregatire si experienta profesionala, Cabinetul de avocatura Cimpu Maria Cristina, va poate acorda consultanta si asistenta juridica in cele mai variate domenii ale dreptului. Titulara cabinetului de avocatura, doamna avocat Cimpu Maria Cristina este membra a Baroului Timis si are o vasta pregatire si experienta profesionala.