Labor
Law

 • Legal advice
 • legal assistance in cases regarding Labor Law
 • legal assistance in concluding the individual labor contract: resignation, dismissal etc.

Aveți probleme cu salariații?

Dimpotrivă, angajatorul vă creează neplăceri?

Doriți să sancționați pe cineva?

Ați fost sancționat abuziv?

Doriți asistență în redactarea și negocierea contractului colectiv de muncă la nivel de unitate?

Aveți nevoie de sprijin în redactarea regulamentului de ordine interioară și în vederea punerii în deplină ordine a documentației obligatorii pentru fiecare angajat în parte?


Contactați-ne, vă putem ajuta!


Oferim totodată asistență în cadrul controlului exercitat de ITM și la redactarea contestației împotriva eventualelor sancțiuni primite.


Civil
Law

 • legal advice
 • assistance in negotiating/drafting civil contracts
 • legal assistance/representation

Oferim asistență juridică în cadrul cauzelor civile având ca obiect uzucapiunea, accesiunea imobiliară, dreptul de superficie precum și alte instituții de drept.

Vă putem ajuta în stabilirea unor raporturi legale în baza unor contracte bine făcute, care să vă protejeze de orice situație neprevăzută care ar putea apărea ulterior.

Vă stăm la dispoziție la dobândirea proprietății atât prin consultanță juridică, cât și prin asistență sau (în baza unui mandat autentic special) reprezentare la notar.

Totodată, în cazul în care situația neprevăzută a apărut iar dvs. nu ați avut sprijin juridic încă de la început, vă putem apăra în cadrul proceselor civile atât prin redactarea cererii de chemare în judecată și reprezentarea reclamantului, cât și prin asistența acordată la redactarea întâmpinării și susținerea apărărilor dvs., dacă sunteți parat.


Family
Law

 • legal advice
 • legal assistance cases related to family law
  (divorce, child custody alimony etc.)

Pentru a iniția acțiunea de divort sunt necesare in principal următoarele documente:

 • - certificatul de căsătorie
 • - copie de pe cartea de identitate

In subsidiar, in funcție de particularitățile fiecărui divort, putem avea nevoie, in cazul in care exista minori, de certificatele lor de nastere, in cazul romanilor domiciliați in străinătate de dovada rezidentei iar in cazul unui partaj de actele bunurilor ce se doresc a fi împărțite.

In cadrul unui divort, părțile trebuie sa fie prezente la fiecare termen de judecată, cu excepția cetățenilor romani cu rezidenta in străinătate care pot fi reprezentați de către avocat, cu procura specială.

Un proces de divort poate dura de la aproximativ trei luni la un an, in funcție de gradul de înțelegere al părților implicate.

Daca părțile sunt de acord cu toate aspectele divorțului, acesta se poate finaliza chiar la primul termen de judecată. Daca nu, se vor audia martori, administra probe, procesul putând dura intr-o asemenea situație mult mai mult.

Costurile unui divort diferă in funcție de particularitățile cauzei: daca părțile se înțeleg, daca exista minori sau daca se împart bunuri. In urma analizei cauzei dvs. cabinetul de avocatura va va comunica, telefonic sau personal, onorariul si taxele aferente procesului de divort .


Commercial
Law

 • Legal advice
 • assistance in negotiating/drafting civil contracts
 • legal assistance/representation commercial cases
  (both before the courts of law and before the Court of Arbitration)
 • setting-up trading companies
  (S.R.L., S.A., S.N.C., S.C.S, S.C.A)
 • changes made to the articles of incorporation
  (including the ones for companies opened in capital market)
 • receivable recovery

Oferim asistență în litigiile comerciale. Vă putem ajuta în recuperarea debitelor restante .

Vă stăm la dispoziție în vederea redactării și negocierii contractelor comerciale.

Oferim asistență în procedura insolvenței atât pentru formularea cererii introductive cât și pentru eventualele demersuri în vederea atragerii răspunderii organelor statutare ale societății.

Contactați-ne. Orice firmă are nevoie de un consultant juridic, încă de la înființare.

Nu uitați! Pentru a evita marile probleme, micile detalii trebuie puse la punct.