Cimpu Maria Cristina

Avocat fondator

Cabinetul nostru de avocatura a fost infiintat in anul 2008 de catre doamna Avocat Cimpu Maria Cristina care a reusit astfel sa isi realizeze visul de a practica dreptul in maniera sa proprie, bazata pe implicare, eficienta si respect.

Doamna Avocat a inteles din primul moment in care a pasit pe holurile Palatului Dicasterial ca avocatura nu este o simpla profesie, presupunand mai mult decat orice dedicare completa pentru fiecare caz in parte, atentie sporita si o deosebita onestitate fata de client.

In calitatea sa de avocat definitiv, doamna Cimpu Maria Cristina a avut si are o rata foarte mare de succes (atat in procedura amiabila, cat si in fata instantelor de judecata).

Totodata, se poate mandri cu sinceritatea de care da dovada si care poate fi constatata de catre client inca din momentul in care acesta ii calca pragul pentru o consultatie.

" Viata este ca o cutie cu bomboane de ciocolata. Niciodata nu stii ce urmeaza sa primesti "

- Forest Gump -

Cu siguranta nu pot fi calculate cu exactitate sansele de succes ale unui caz dar de la dansa veti afla in mod clar care sunt riscurile pe care urmeaza sa vi le asumati in cadrul unei situatii litigioase si care sunt caile procedurale care le aveti la dispozitie.

Scopul doamnei Avocat este rezolvarea problemelor dumneavoastra, aceasta pastrand Cabinetul sau de avocatura la nivelul unui birou de familie, dedicat clientului, astfel incat sa poata fi alaturi de toti cei care o angajeaza.

De aceea, ne bucuram ca iti putem fi alaturi in aceasta mare aventura a descoperirii gustului fiecarei bomboane in parte, atat preventiv, inainte de aparitia oricaror probleme juridice cat si, in mod activ, in momentul in care situatiile neprevazute au aparut.

CONTACT